Acapella Wonen oogt als één fraai architectonisch geheel, pure harmonie. Daarbinnen zijn twee woonblokken te onderscheiden met de klinkende namen De Bariton en De Sopraan. Elk woonblok heeft zijn eigen architect en daarmee zijn eigen uitstraling gekregen. Maar samen vormen ze een prachtig ensemble voor heerlijke woonjaren.

In het grootste woonblok De Bariton, gelegen aan de zijde van de Amnesty Internationallaan, komen 8 royale herenhuizen, 48 appartementen en 4 maisonnettes. Verdeeld over verschillende bouwblokken met de fraaie namen als Opera, Opus, Octaaf, Prelude en Allegro. Ze verschillen in vorm en hoogte en daardoor ontstaat er een heel uitnodigende diversiteit.

De Sopraan is het andere kenmerkende gebouw van Acapella Wonen. Het komt op het noordelijke deel van het terrein te liggen. Iets meer in de luwte.
 De Sopraan, met de woonblokken genaamd Alt, Aubade en Aria, heeft een heel eigen karakter en uitstraling. De gemeenschappelijke binnentuin van De Sopraan is ook anders. Zij vormt een mooie eenheid met het achterliggende openbare gebied. Vanuit deze binnentuin loopt u zo via de statige trappen met bordes naar het zogenaamde podium.

Het programma van Acapella

11 – 2-kamer appartementen 52 – 63 m2

35 – 3-kamer appartementen 58 – 121 m2

18 – 4-kamer appartementen 102 – 141 m2

12 – 2-3-4 kamer maisonnette 93 – 29 m2

14 – 4-6-kamer herenhuizen/stadswoningen 136 – 86 m2

De grote binnentuinen gaan zeker de show stelen