Aubade Maisonnettes & Appartementen

De collectie van De Sopraan zal bestaan uit 6 stadswoningen, 14 appartementen en 10 maisonnettes met verschillende oppervlakken en uitvoeringen. ‘Buiten’ is een belangrijk kenmerk van De Sopraan. Bewoners van de stadswoningen hebben een tuin (west) en een terras (oost). Overige woningen hebben een terras, loggia, balkon of dakterras. Daarnaast is er de prachtige gemeenschappelijke binnentuin. Verrassend detail: onder het pand maar ook onder de gemeenschappelijke tuin bevinden zich de grote parkeergarage en alle bergingen.

Wat een collectie

F – ALT – 6 woningen

G – Aubade – 18 woningen

H – Aria – 6 woningen

In De Sopraan wordt ook goed voor de auto’s
en fietsen gezorgd. Alle Stadswoningen hebben 2 parkeerplaatsen die direct vanuit de woning bereikbaar zijn en er is ook een gemeenschappelijke fietsenstalling. Elke maisonnette en elk appartement heeft 1 privé parkeerplaats. De 3-kamer maisonnettes hebben ook direct vanuit de woning via de berging/techniekruimte toegang tot de garage. Natuurlijk hebben alle overige woningen ook ruime bergingen.

De heerlijke binnentuin van De Sopraan

Het groene hart van De Sopraan

De binnentuin van De Sopraan kenmerkt zich door de semi-openbare binnentuin. Deze staat met een royaal vormgegeven trap in verbinding met het achterliggende plantsoen. Deze trap wordt ook voorzien van plantenbakken gevuld met beplanting en een aantal zittreden, zodat genoten kan worden van deze groenzone. Ter plaatse van het plantsoen wordt op de erfafscheiding een kunstwerk geplaatst met een bijzondere uitstraling.

Vanuit bijna alle woningen is deze fraaie groene plek van binnenuit te zien. Diverse woningen grenzen ook met hun terrastuin aan de binnentuin waardoor men in de eigen woning het gevoel zal hebben van buiten wonen.

Hier is wonen met groen omgeven en de binnentuin vormt dan ook echt het groene, kloppende hart van De Sopraan.

Aria Stadswoningen

Alt Maisonnettes & Appartementen

De grote binnentuinen gaan zeker de show stelen