De bouw van ‘de bariton’ en ‘de sopraan’ is begonnen!

Sinds de start verkoop van Acapella Wonen 9 mei 2020 zijn er al veel stappen gemaakt. Zo zijn alle woningen verkocht! De opstallen van het voormalige busbedrijf Vermaat zijn ter plaatse van de bouwlocatie gesloopt, de 76 bodumlussen geboord en zijn we 4 juni jongstleden officieel gestart met de bouw doormiddel van een feestelijk moment bij het slaan van de ‘eerste’ paal.

De komende jaren zal Bouwonderneming Stout werken aan de bouw van de twee woongebouwen “de Bariton” en “de Sopraan” en verwachten we het hoogste punt van de Sopraan 1e kwartaal 2022 te bereiken gevolgd door de Bariton wat voor de zomer van 2022 op de planning staat. Vervolgens gaan de eerste bewoners de sleutels van hun nieuwe woning vanaf 4e kwartaal 2022 ontvangen!

Voor het feestelijke moment van het slaan van de ‘eerste paal’ hebben we een film laten vervaardigen. (Deze kunt u bekijken onder aan dit artikel). Van het bouwproces worden ook met enige regelmaat foto- en filmmateriaal gemaakt, de beelden hiervan zullen we op deze website onder ‘nieuws’ publiceren als ook op onze sociaal mediakanalen zoals facebook.

Verder kunt u de bouw volgen via de app; https://www.debouwapp.nl/ onder bouwproject Acapella, Hellevoetsluis.

Acapella Wonen wenst alle kopers, betrokkenen en geïnteresseerden van dit woningbouwproject veel plezier bij het volgen van de bouw van “de Bariton” en “de Sopraan”.