Acapella wonen | Hellevoetsluis

Hellevoetsluis gaat met de tijd mee èn met de muziek. De stad staat aan de vooravond van een interessante vernieuwing op woongebied. Aan de Amnesty Internationallaan gaat, als onderdeel van projectontwikkeling Stadsdorp 3223, Acapella Wonen komen. Een groots woonplan waarmee Hellevoetsluis een enorme moderniseringsslag maakt. En zich nu definitief manifesteert als een prachtplaats voor heerlijk leven en wonen.

Belangrijkste kenmerk van woningbouwplan Acapella: de fraaie stadse uitstraling in een dorpse ambiance met heel veel groen. Er komen 95 riante appartementen, maisonnettes, herenhuizen en stadswoningen. Verdeeld over de twee fraaie woonblokken met de klinkende namen De Bariton en De Sopraan. Woningen met variatie in oppervlakten, liggingen, stijlen en kenmerken maken tezamen één prachtige geheel: Acapella. Meerstemmig wonen.

Acapella wonen | Hellevoetsluis

Zoveel speelruimte
voor alle leeftijden

HELLEVOETSLUIS.
Echt een stadsdorp

Hellevoetsluis is nog altijd die prachtige vestingstad. Ook veel forenzen, die in de Botlek of Rotterdam werken, zijn gevallen voor de karakteristieken. Het gezellige dorpse centrum, volop horeca met name in de vesting, het culturele amusement, de uitstekende scholen, allerlei sportverenigingen en natuurlijk:
 het Haringvliet. Er zijn maar liefst zes jachthavens! Ook zo heerlijk: het Noordzeestrand van Rockanje. Zo dichtbij! En zeker belangrijk te noemen: de Voornse Duin, bekend in heel Europa vanwege de meest fraaie flora en fauna.

Acapella Wonen gaat een grote groep liefhebbers aanspreken. Ook door de ideale ligging en bereikbaarheid. Het centrum, de winkels, het strand, de haven, de scholen, de sportclubs; u bent er in enkele minuten fietsen. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. De bus stopt praktisch voor de deur op de Amnesty Internationallaan. Er zijn verbindingen naar Goeree-Overflakkee, Zeeland en Spijkenisse met de metro naar Rotterdam.

LOCATIE

Acapella wonen | Hellevoetsluis

Acapella wonen | Hellevoetsluis

Bereikbaarheid

Met de auto zit u in een kwartiertje op de N57. De 
Botlek, Rotterdam, Zierikzee, Goes en ook Den Haag
zijn prima bereikbaar. Thuis in Acapella Wonen krijgt 
de auto van ons alle ruimte. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats in de bij het woonblok behorende garage en de gezinswoningen hebben zelfs twee eigen parkeerplaatsen, bereikbaar vanuit de eigen woning. Voor ieders veiligheid: op het terrein van Acapella Wonen worden speciale voetgangers en fietspaden aangelegd.

  • Acapella wonen | Hellevoetsluis

Op 100 meter:

  • het nieuwe zwembad

  • het nieuwe sportcomplex

  • deskundige opvang in het Kindercentrum

Acapella wonen | Hellevoetsluis

Interesse?

Bent u geïnteresseerd of nieuwsgierig, laat dan vooral uw gegevens achter. We zullen u dan als eerste informeren.

    dhrmevr